nieuws
kalender
groepen

Archief

facebookTwitterYoutubeFlickr

wat ben jij een pannenkoek zeg!

 

pannenkoeken bakken:

 

Deze diashow vereist JavaScript.

pannenkoeken bakken:

Deze diashow vereist JavaScript.

 

 

 

Bezoek pannenkoekenhuis:

Afgelopen vrijdag 24 maart hebben we met de hele klas een bezoek gebracht aan het pannenkoekenhuis bij het Oosterpark. We gingen er met de auto heen. In het restaurant kregen we een koksmuts en mochten we de tafel dekken. We hebben in de keuken gekeken en kregen een heerlijke pannenkoek. Na het eten van de pannenkoek zijn we naar de kinderboerderij gegaan. Het was erg leuk! Hierbij wil ik de ouders die mee zijn geweest ontzettend bedanken voor de gezellige middag.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

thema:

We hebben in de klas een restaurant. De kinderen in de huishoek kleden zich mooi aan, om naar het pannenkoekenhuis te gaan. In de keuken van het pannenkoekenhuis is de kok pannenkoeken aan het bakken. De ober neemt de bestelling op. Bekijk hier de foto´s

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

 

Juffenfeest 

Ik wil iedereen ontzettend bedanken voor alle cadeaus en de leuke en mooie attenties! We hebben met elkaar een super leuke dag gehad, van poppenkast in het theater tot de kinderdisco in het speellokaal!

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Opening van het nieuwe thema

Vandaag kregen wij bezoek van Pien de pannenkoekenbakker. Nou ja… pannenkoekenbakker? Pien was helemaal de weg kwijt. Haar pannenkoekhuis was failliet, omdat er geen klanten meer kwamen! Ze zag er dan ook een beetje vies uit.. Gelukkig hadden de kinderen een plan! Eerst moest Pien onder de douche en zichzelf weer schoonmaken. Ook hebben de kinderen beloofd dat wij een pannenkoekenhuis gaan maken voor Pien, zodat haar klanten weer terugkomen.

Maar nu gaan we eerst bedenken wat we daar allemaal voor nodig hebben…

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Contact

contact

CBS De Regenboog
Reijerweg 60
2983 AT Ridderkerk
Tel: 0180 - 48 61 11
info_regenboog
@pcpobr.nl

Kalendar

juni 2017

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30