nieuws
kalender
groepen

Archief

facebookTwitterYoutubeFlickr

Op safari!

Berichtje uit het safaripark! 

De afgelopen weken hebben wij het erg druk gehad! Elke dag waren er wel kinderen die op safari wilden, de meeste  wilden dan ook nog een gids mee, want het is natuurlijk wel leuk om nieuwe dingen te leren over de wilde dieren in het park! Ook hebben we plattegronden gemaakt van het safaripark, dat is handig want dan weet je precies waar de dieren in het park staan.

Toen we vrijdag op school kwamen stond daar opeens een…

EEN JEEP! Een echte safari auto! Wauw! Ondanks dat de zwarte Piet zoveel rommel in onze klas had gemaakt, was hij toch wel een beetje lief!!

Deze diashow vereist JavaScript.

Ons safaripark is geopend!!

De afgelopen weken hebben we niet alleen dieren gemaakt, maar we hebben ook over de dieren gelezen, gekeken en geschreven. Al deze informatie is nu te vinden in ons informatiecentrum. In het informatiecentrum kun je een safari boeken, dat kan met of zonder gids. De gids vertelt dan over de dieren in het safaripark. Als je op safari gaat kan je ook een verrekijker of een fototoestel mee krijgen, deze zijn wel  1 euro per stuk.

Gisteren was het eindelijk zo ver. Bas en Ronin hebben het safaripark geopend! Er waren al heel veel kinderen die op safari wilden en dit werd dan ook genoteerd in de map met reserveringen. Dana en Jolein namen zelfs hun baby mee.

Deze diashow vereist JavaScript.

Dinsdag 25 november zijn we gestart met ons nieuwe thema: ”Op safari!”

Niet alleen de klas was omgetoverd tot een jungle, maar ook het speellokaal. Het was een beetje spannend, maar vooral erg stoer om tussen de wilde dieren te gymmen!!

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Contact

contact

CBS De Regenboog
Reijerweg 60
2983 AT Ridderkerk
Tel: 0180 - 48 61 11
info_regenboog
@pcpobr.nl

Kalendar

juni 2017

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30