nieuws
kalender
groepen

Archief

facebookTwitterYoutubeFlickr

Pluk van de Petteflet

Waterpret

Even verkoeling tijdens deze warme dagen!!

Deze diashow vereist JavaScript.

Thema verloop

In de klas hebben we de hele Petteflet nagemaakt in de verschillende hoeken. We hebben het winkeltje van meneer Pen waar boeken en pennen worden verkocht. We hebben het huis van de Stampertjes. Daar is het echt altijd gezellig, er liggen matrassen op de grond en er wordt elke dag patat gegeten!! Ook hebben we het huis van Aagje en Mevrouw Helderder, daar is het altijd super schoon, want Mevrouw Helderder houdt echt niet van viezigheid. En dan natuurlijk nog het torenkamertje van Pluk, waar Zaza ook woont.

Deze diashow vereist JavaScript.

Omdat Aagje bijna nooit buiten mag spelen van Mevrouw Helderder worden er briefjes naar elkaar gestuurd. Deze wordt gebracht door dollie de duif.

Deze diashow vereist JavaScript.

Zelfs het thuisfront is betrokken op het nieuwe thema van Pluk. Er zijn namelijk al twee prachtige kraanwagentjes gemaakt!!

Deze diashow vereist JavaScript.

Ook hebben Tias, Ronin en Bas samen met Juf Mirjam een kraanwagen gemaakt waar je zelf in kan!! Hij is echt heel mooi geworden!

Deze diashow vereist JavaScript.

Kleuterdag 

Wat hebben we een gezellige, leuke én warme kleuterdag gehad! En wat was iedereen prachtig verkleed, de hele petteflet liep hier rond!! We hebben genoten van de leuke spelletjes, het eten van heerlijke frieten gemaakt door vader stamper en natuurlijk het spelen op het tweede plein. Wij willen alle ouders, opa’s en oma’s bedanken voor de hulp!!

Deze diashow vereist JavaScript.

Opening thema 

Wat was dat even schrikken zeg!! Toen we binnenkwamen zaten er geen juffen in de klas, maar alle bewoners van de Petteflet. Aagje, mevrouw Helderder, Pluk, Meneer Pen, Stampertje en Vader Stamper hebben bij ons in de klas voorgelezen. Wat was dat leuk zeg!!

Deze diashow vereist JavaScript.

Contact

contact

CBS De Regenboog
Reijerweg 60
2983 AT Ridderkerk
Tel: 0180 - 48 61 11
info_regenboog
@pcpobr.nl

Kalendar

juni 2017

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30