nieuws
kalender
groepen

Archief

facebookTwitterYoutubeFlickr

Wat ben jij een pannenkoek zeg!

Koningsspelen 

Na een geslaagde dag vol spelletjes en plezier, kunnen we nu eindelijk zeggen dat we vakantie hebben!! Lieve kinderen (én ouders), geniet van jullie vakantie en rust lekker uit!

Deze diashow vereist JavaScript.

Hardloop clinic

De laatste gymles werd gegeven door twee sportieve mama’s. De mama van Puck en de mama van Saar en Bas. Nou, deze twee mama’s kunnen er wat van zeg, ze hebben ons flink laten zweten!! Als het goed is zijn we nu helemaal klaar voor de sponsorloop. Komen jullie ons aanmoedigen? Dan gaan we vast nog harder!!

Deze diashow vereist JavaScript.

Pannenkoekenhuis en de kinderboerderij 

Vrijdag 31 maart zijn we naar het pannenkoekenhuis en de kinderboerderij geweest in het Oosterpark. Na een bezoekje aan de geitjes, konijnen, ezels, paarden en zelfs slangen konden we genieten van een overheerlijke pannenkoek in het pannenkoekenhuis. We kregen een kijkje in de keuken waar de kok in 9 pannen tegelijk pannenkoeken aan het maken was. Hij kon ze zelfs in de lucht gooien en weer opvangen!! Via deze weg willen wij alle papa’s en mama’s weer bedanken voor het rijden én de gezelligheid.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

 

 

Pannenkoeken bakken

Wat hadden we een geluk dat er elke dag een mama, opa of oma kwam pannenkoeken bakken met ons. We hebben geleerd hoe we de melk moesten afgieten, hoe we de eieren in de kom moesten doen, maar ook hoe we een pannenkoek moeten omdraaien in de pan! Lieve mama’s, opa en oma: heel erg bedankt voor jullie inzet!!

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Stoeien bij de gym 

Pak de bal af van iemand, zonder elkaar pijn te doen!!

Deze diashow vereist JavaScript.

De zandbak is open!!

Het zonnetje schijnt en dat betekent maar één ding: de zandbak mag open!!

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Juffenfeest 

Wij willen iedereen ontzettend bedanken voor alle cadeaus en de leuke en mooie attenties! Wij hebben net als de kinderen een super leuke dag gehad, van poppenkast in het theater tot de kinderdisco in het speellokaal!

Deze diashow vereist JavaScript.

Opening van het nieuwe thema

Vandaag kregen wij bezoek van Pien de pannenkoekenbakker. Nou ja… pannenkoekenbakker? Pien was helemaal de weg kwijt. Haar pannenkoekhuis was failliet, omdat er geen klanten meer kwamen! Ze zag er dan ook een beetje vies uit.. Gelukkig hadden de kinderen een plan! Eerst moest Pien onder de douche en zichzelf weer schoonmaken. Ook hebben de kinderen beloofd dat wij een pannenkoekenhuis gaan maken voor Pien, zodat haar klanten weer terugkomen.

Maar nu gaan we eerst bedenken wat we daar allemaal voor nodig hebben…

Deze diashow vereist JavaScript.

Contact

contact

CBS De Regenboog
Reijerweg 60
2983 AT Ridderkerk
Tel: 0180 - 48 61 11
info_regenboog
@pcpobr.nl

Kalendar

juni 2017

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30