nieuws
kalender
groepen

Archief

facebookTwitterYoutubeFlickr

Even voorstellen…

We willen ons graag even aan u voorstellen. Wij zijn…

CamilleHoi ik ben Camille. Ik ben geboren op 12 Oktober 2004 ik ben dus jarig op 12 Oktober en word dit jaar 12. Ik hou van dansen zingen en acteren later wil ik ook actrice worden. Mijn lievelingskleuren zijn blauw en groen. Mijn favoriete vakken op school zijn crea en lezen, een boek dat ik wil lezen moet grappig zijn en spannend. Ik woon thuis met mijn mama (Karin), papa (Ferry), broer (Jan-Niek), dan kom ik, mijn broertje (Micha), zusje (Evalin) en mijn kleinste zusje (Annemie). Huisdieren? konijn, hond, poes, hamsters (2), vis, parkieten (2).

Myshaila

Hallo, ik ben Myshaila! Ik ben 12 jaar oud. Ik ben jarig op 26 november. Ik zit in groep acht. Het is een leuke klas en het altijd gezellig in de middag. Ik hoop dat het een leuke jaar gaat worden. Mijn hobby`s zijn voetballen en zwemmen. Ik vind het lekkerste chocola. Snickers, dat is mijn favoriete chocola. Ik lees graag stripboeken dat vind ik leuk. Mijn lekkerste eten vind ik lasagne, als mijn moeder en tante het maken vind ik het zo lekker. Mijn favoriete tv zenders zijn  Disneychannel, TLC  en  Nickelodeon. Mijn huisdieren die ik had waren twee parkieten, goudvisjes, drie kleine vogeltjes, een hamsters en drie katten. Mijn favoriete kleuren zijn roze, paars, zwart, licht blauw, donker blauw, grijs en rood. Mijn favoriete vak op school is werken aan het thema, omdat je kunt met het thema dingen onderzoeken of we maken spelletjes. Mijn favoriete muziek is bijvoorbeeld Ciara, broederliefde, hip hop en nog meer andere liedjes.

Jeske

Hallo ik ben Jeske, ik ben jarig op 22 juni  en ik ben elf jaar oud. Volgens andere mensen kan ik goed tekenen, dus daar wil ik later wat mee doen. Ik vind alle kleuren mooi als ze pastel(licht van kleur) zijn. Mijn favoriete dieren zijn pinguïns en mopshondjes. Ik zit nu op karate, maar ik vind boogschieten ook leuk.

Brent

Hallo, ik ben Brent. Ik ben 10 jaar en bijna 11. Mijn verjaardag is op 22 november. Ik heb 2 broertjes. Ze heten Finn( 8 jaar), en Stef( 1 jaar). Mijn lievelingskleur is rood. Ik speel met alle jongens uit de klas. Ik heb 2 katten: Timon en Poemba. Ik hou erg van tekenen en knutselen. Als eten heb ik het liefst pizza. Later koop ik graag een Lamborchini Aventador. Op vakantie wil ik altijd naar Duitsland en dan in het Zwarte Woud. Mijn leukste vak is gym.

Youri

Hallo mijn naam is Youri. Ik ben 11 jaar oud en ben op 27 mei geboren. Ik heb eén broertje van 2 die heel cool is 🙂 Mijn hobby’s zijn: voetballen, gamen, en f1. Ik speel  met Jurrian, Kai, Senna, Colin, en Brent. Ook heb ik huisdieren: vissen en een konijn. Mijn moeder komt uit Brazilië, daarom is dat mijn lievelingsland na Nederland natuurlijk. De helft van mijn familie woont in Brazilië. Mijn lievelingseten is: vis uit de oven met rijst met broccoli.

Colin

Hallo ik ben Colin en ik ben 12 jaar mijn lievelingseten is pizza. Mijn lievelingskleur is blauw en ik heb drie huisdieren. Twee katten en een schildpad. Ik ben jarig op 29-06 en ik heb geen broers of zussen. Mijn favoriete plek is thuis en mijn favoriete vakken zijn gym en thema. Mijn favoriete vakantieland is Nederland.

Anniek

Hoi, ik ben Anniek. Ik hou van honden en paarden. Ik heb zelf ook een hond, die heet koos. Mijn favoriete hangplek is de bank. Wij hebben zo’n hoekbank waar je lekker in kan hangen. Mijn lievelingskleuren zijn roze, paars en blauw. Mijn lievelingslied is Jungle en Don´t mind. Ik ben jarig op 16 oktober. Mijn lievelingseten is Mac Donalds. Mijn favoriete vakantieland zijn Turkije en Frankrijk. Mijn lekkerste snoep is chocolade hazelnoot smaak. Ik heb 1 broer en 3 zussen, ik ben de 1 na jongste. Mijn favoriete vakken op school zijn tekenen, buitenspelen, gym en crea. Ik zit op korfbal.

Sophie

Mijn naam is Sophie,  ik ben 11 jaar en jarig op 6 juni. Ik hou van buitenspelen, chillen, logeren, mijn vriendinnen en mijn familie. Mijn lievelingskleur is groen. Mijn hobby’s zijn: karate, zwemmen en theaterschool. Mijn lievelingsdieren zijn eenhoorns en pinguïns. Mijn lievelingseten is Pizza en Kippensoep.

Jurrian

Hallo, ik ben Jurrian en ik ben 11 jaar oud. Mijn lievelingskleuren zij groen en blauw. Mijn lievelingseten is patat, pannenkoeken, lasagne en macaroni. Mijn hobby`s zijn voetballen, darten en gamen. Wat ik het liefst doe? Spelen met mijn vrienden.

Kyra

Hoi, ik ben Kyra. Ik zit in groep 8 en ik ben 11 jaar. Op 4 april 2017 word ik 12. Ik vind muziek luisteren erg leuk. Ik vind dan ook een heel veel verschillende soorten muziek leuk. Ik lees veel boeken. Een van de aller leukste boeken vond ik denk ik toch wel Deadline. Dat gaat over een jongen en als hij in iemands ogen kijkt ziet hij cijfers. En die cijfers zijn de datum waarop die mensen zullen sterven. Ik ga graag op vakantie naar Turkije. Ik ben daar 1 keer eerder geweest. Maar ik wil er nog een keer heen. Ik zou ook wel graag een keer naar Griekenland en Spanje willen. Mijn favoriete vak op school is crea. Ik zit op turnen in de C-selectie. En ik heb 1 jonger zusje die is 8 en zit in groep 5.

Rosalie

Hoi ik ben Rosalie. Ik ben 11 jaar en ik hou van paarden, honden, ijsberen en koala’s. Mijn lievelingskleuren zijn lichtblauw, lichtgroen en geel. Mijn hobby’s zijn paardrijden, lezen, dansen en blokfluiten. Mijn lievelingseten is patat, pannenkoeken en pizza’s.

Esmee

Hallo ik ben Esmée, ik ben 12 jaar en op 8 april jarig. Ik vind zure matten heel lekker en ik eet graag als avond eten Chicken To Night. Ik heb een broer (14) Randy en een zusje (6) Mayke, ik heb ook een kat Senna en een konijn knolletje. mijn favoriete kleur is rood. Ik ga heel graag naar buiten om te longboarden met mijn vrienden.

Kai

Hallo, ik ben Kai! Mijn lievelingseten is pizza en patat. En mijn lievelingsfilm is Ice Age: Collision Course. En mijn lievelingsland is Griekenland. En ik kijk graag naar Nickelodeon. En mijn favoriete sport is voetbal.

Jerome

Hallo mijn naam is Jerome en ik ga je wat vertellen over mij. Ik ben het liefst thuis, oost west thuis best. Mijn favoriete film is huisdierengeheimen en ik eet het liefst kip. Mijn favoriete kleur is groen. Ik ben jarig op 15 april. Ik luister het liefst naar Ghanese muziek. Mijn favoriete vak op school is vakantie. Ik ga het liefste naar Duitsland of België op vakantie. En mijn favoriete tv programma is cops op rtl 7. Ik zit nog niet op een sport. maar ik wil misschien op korfbal.

Anthe

Hoi ik ben Anthe. Ik ben 11 jaar en ik hou van turnen en bakken. Mijn lievelingseten is pizza Zo lekker….. Mijn lievelingsboek is Tien torens diep van Jaques Vriens. Mijn favoriete liedje is Pangea van professor qluik. En mijn lievelingskleur is blauw. Ik heb 2 vissen, Jan en Harrie.

Hoi hoi mijn naam is Senna. Ik ben 10 jaar en ben op 17 oktober jarig. Mijn lievelingseten is patat. Blauw is mijn lievelingskleur. Ik heb geen huisdier. Ik zit op voetbal.

Aukje

Hallo, ik ben Aukje ik ben 11 jaar. Ik ben jarig op 12 april en mijn lievelingseten is pizza. Ik zit op streat dance en karate. Ik heb een hond en die heet Lola.

 

Contact

contact

CBS De Regenboog
Reijerweg 60
2983 AT Ridderkerk
Tel: 0180 - 48 61 11
info_regenboog
@pcpobr.nl

Kalendar

juni 2017

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30