Voorstelling: ssst, de tijger slaapt…

Deze diashow vereist JavaScript.

Nieuwe ‘tuin’

Wat voorheen niet mocht van de juffen, mag nu eindelijk wel: in de tuin spelen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Bouwwerken

Naast het spel worden er ook weer prachtige bouwwerken gemaakt van de blokken, magneetjes, kapla en de kralenplanken.

Deze diashow vereist JavaScript.

V I S

Met elkaar hebben we gekeken welke klanken/ letters we horen in het woord vis. We hebben dat gedaan door in de hoepels te springen V I S.

Duikschool ‘de olifant’

Al snel kwamen we erachter wat er allemaal leeft in de oceaan: haaien, schildpadden, clownvissen, walvissen, octopussen, inktvissen, kwallen en nog veel meer! Allemaal maakte we een dier en hebben deze vervolgens in onze eigen onderwaterwereld gezet.

Voordat je mag duiken in de zee heb je goede instructies nodig van een gids. De gids legt uit wat je moet doen als je een haai tegen komt, als je vastzit in een waterplant of als je gebeten wordt door een kwal. Een gids weet namelijk bijna alles van de zee.

De eerste duik bij duikschool ‘de olifant’ is gratis, als je een tweede keer gaat kost het je 5 euro. Je krijgt er dan ook een duikbril en een snorkel bij.

Deze diashow vereist JavaScript.

Opening nieuwe thema 

Na twee heerlijke weken kerstvakantie zijn we allemaal opgeladen om weer aan de bak te gaan! Het nieuwe thema… Blub, ik ben een vis. Na de opening zaten we vol met ideeën om onze eigen duikschool te openen.