Welkom op de groepspagina van groep 5/6B! Wij zijn een groep met 25 kinderen, 14 in groep 5 en 11 in groep 6. We zijn met 14 jongens en 11 meisjes.

Op maandag, dinsdag en woensdag krijgen we les van meester Glenn. Op donderdag en vrijdag is juf Christa in de klas. Iedere woensdag hebben we gym en de workshops. Met de gym doen we verschillende onderdelen zoals (Australisch) trefbal en slagbal. Maar we hebben ook geoefend met rollen op verhoogd vlak en touwtje springen. Bij de workshops kunnen we ons inschrijven voor een activiteit zoals schilderen, tekenen, knutselen, programmeren of iets anders. We gaan hier dan vier keer mee aan de slag. Ook krijgen we iedere week op woensdag nieuw huiswerk. Soms moeten we iets maken, maar we hebben iedere week dictee. Groep 6 moet ook de topografie van Nederland leren.

We werken iedere dag keihard. We oefenen met rekenen en spelling. Ook werken we vaak aan het thema. We bedenken onze eigen onderzoeksvragen, gaan opzoek naar informatie in boeken of op de Chromebooks. We maken verslagen en presentaties van onze informatie. We hebben ook iedere week Engels, verkeer en blits. Natuurlijk zingen we ook, net als knutselen en tekenen. Ook staat de schooltuin dit jaar op het programma, maar dat duurt nog even...


Nieuws uit Groep 5/6b


Hieronder vind je de berichten uit onze groep. Bent u ouder en wilt u ook de afgeschermde berichten bekijken? Log dan in (rechtsboven) om meer te zien.


Bekijk hier alle berichten van onze groep.