Welkom op de groepspagina van groep 6a! Wij zijn een groep met 24 kinderen, 12 meisjes en 12 jongens.Wij zijn de pinguïn groep, dat kan je wel zien. Er staan heel wat pinguïns in de klas en er zijn er zelfs een paar die zelf gemaakt zijn! Een pinguïn is een slim dier. Een pinguïn kan wel tegen een stootje. Hij let goed op en werkt goed samen met zijn maatjes. Zo willen wij ook wel worden!

Wij hebben twee juffen. Op maandag en dinsdag krijgen we les van juf Els. Op donderdag en vrijdag is juf Esmeralda in de klas.Op de woensdag wisselen ze elkaar af. Wij zijn een leuke en enthousiaste groep kinderen. Iedere dag doen wij ons best en gaan we aan de slag met rekenen, spelling, Engels en natuurlijk het thema waaraan werken.

Iedere woensdag krijgen we huiswerk, iedere week is dat een dictee maar ook maakwerk of topografie. Op de woensdagen zijn er ook workshops. Bij de workshops kunnen we ons inschrijven voor een activiteit zoals, tekenen, programmeren, koken of iets anders. We gaan daar dan vier weken mee aan de slag. Iedere vrijdagmorgen hebben we gym van meester Glenn.

In de lente gaan we ook aan de slag met de schooltuin.


Nieuws uit groep 6a


Hieronder vind je de berichten uit onze groep. Bent u ouder en wilt u ook de afgeschermde berichten bekijken? Log dan in (rechtsboven) om meer te zien.


Bekijk hier alle berichten van onze groep.