Welkom op de groepspagina van groep 7. Wij zijn een groep met 31 kinderen. We zijn met 12 meisjes en 19 jongens.

Op maandag en dinsdag krijgen we les van juf Jacqueline. Op woensdag, donderdag en vrijdag is juf Esther in de klas. Iedere woensdag hebben we workshops. Bij de workshops kunnen we ons inschrijven voor een activiteit, zoals schilderen, tekenen, knutselen, programmeren of iets anders. We werken 4 woensdagen aan deze activiteit. Op vrijdag krijgen we gym van meester Glenn.

Elke dinsdag krijgen we huiswerk mee naar huis. Voor de dinsdag een dictee, voor donderdag een werkblad en op vrijdag hebben een toets.

We werken op school hard aan rekenen, thema, spelling, Engels, begrijpend lezen en studievaardigheden. Tijdens het thema doen we onderzoek naar een onderwerp wat op dat moment actueel is. We bedenken onze eigen onderzoeksvragen en gaan dan op zoek naar informatie in boeken of op de Chromebooks. Deze informatie verwerken we in presentaties en verslagen. Ook werken we iedere week in de schooltuin. Hieruit oogsten we onze eigen groenten.


Nieuws uit groep 7


Hieronder vind je de berichten uit onze groep. Bent u ouder en wilt u ook de afgeschermde berichten bekijken? Log dan in (rechtsboven) om meer te zien.


Bekijk hier alle berichten van onze groep.