Welkom op de groepspagina van groep 8! Wij zijn een grote en gezellige groep van 32 leerlingen.

Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag krijgen we les van meester Wiebe. Op donderdag staat juf Marijke voor onze groep. We werken iedere dag hard aan vakken als rekenen, spelling, begrijpend lezen en studievaardigheden. Dat is heel leuk, maar werken aan het thema is bij de meeste kinderen favoriet. In elk thema stellen we onze eigen onderzoeksvragen en gaan we op zoek naar informatie in boeken of op de Chromebooks. We maken mooie verslagen en presentaties van onze informatie. Verder hebben we iedere week Engels en verkeer en natuurlijk hebben we ook muziek en tekenen. Elke week hebben we op woensdag workshops waarop we kunnen intekenen en op vrijdag hebben we gymles van meester Glenn.

Het is voor ons een heel bijzonder jaar! Volgend jaar gaan we naar de brugklas, dus we gaan er nog een heel leuk en gezellig jaar van maken op De Regenboog! We gaan dit jaar op kamp en aan het einde van het jaar sluiten we spetterend af met onze afscheidsmusical. Maar zover is het nog niet, we gaan eerst lekker aan het werk, zodat we goed voorbereid naar het voortgezet onderwijs kunnen.


Nieuws uit groep 8


Hieronder vind je de berichten uit onze groep. Bent u ouder en wilt u ook de afgeschermde berichten bekijken? Log dan in (rechtsboven) om meer te zien.


Bekijk hier alle berichten van onze groep.