Graag willen we ons even aan u voorstellen….

 

 

Hoi, ik ben Nordin ik ben 12. Mijn hobby is gamen. Mijn sport wordt voetbal. Mijn lievelingskleur is goud. Mijn lievelingseten is spinazie. Mijn lievelingsboek is Harry Potter. Mijn lievelingsgame is Call of Duty Modern Warfare. Mijn leukste vakken zijn rekenen en spelling. Mijn verwachtingen voor in groep 8 zijn de leuke dagen.

 

 

 

 

HOI, mijn naam is Arda Ali Sarican. Ik ben 11 jaar en zit in groep 8. Mijn hobby`s zijn voetballen, reizen, gamen, tekenen en eten. Ik voetbal veel en ik zit zelf ook op voetbal. Mijn lievelingskleur is blauw (Turquoise blauw). En mijn lievelingseten is wok, iskender, lasagne, pasta, pizza en bami. Ik heb ook veel boeken en ik vind lezen leuk,  mijn lievelingsboeken zijn de Donald Duck pockets. En als ik niks te doen heb game ik veel, mijn lievelings game is GTA 5, fifa 17, rocket league en black ops 3. Naast gamen zit ik ook vaak op youtube en daarom is mijn lievelings site youtube. Mijn verwachtingen in groep 8 is leuk, gezellig en leerzaam.

 

 

Ik ben Melissa Mercey. Ik ben 12 jaar en ik zit in groep 8. Ik heb heel veel zin in dit jaar, omdat we de musical hebben en op kamp gaan. Ik heb echt heel veel zin in de musical. Mijn hobby´s zijn: tekenen, voetballen, dansen en met mijn vriendin spelen. Mijn favoriete kleuren zijn blauw en mintgroen en ik heb er nog een paar maar deze vind ik het mooist. Mijn lievelings eten is  lasagne en pizza en als tussendoortje chips en ijsjes. Mijn leukste vak is thema. Ik denk dat groep 8 super leuk wordt en minder moeilijker dan groep 7.

 

 

 

Hey, ik ben Shreya ik ben 11 jaar en kom uit Rotterdam, ik ben pas een paar maanden verhuisd en ik vind het hier leuk. Ik heb het hier naar me zin en ik heb een hele lieve juf.  

Ik hou van veel soorten eten, maar sushi vind ik het lekkerst. Ik zit ook nog op turnen, ik vind het een leuke sport omdat je lekker actief bezig ben en daar hou ik van. Mijn favoriete vak is gym. ik hou veel van gamen. Ik hou van schietspelletjes, mijn favorieten spellen zijn call duty en gta 5. Mijn favorieten boeken zijn hoe overleef ik mezelf en meester jaap doet het weer. Mijn favoriete kleuren zijn zwart, blauw, lichtroze en wit

*verwachting in groep 8* dat ik vooruit ga en goede cijfers  haal en een goed niveau haal het liefst een mavo. Ik heb enorm zin in kamp en de musical. Ik vind groep 8 het leukste jaar!

 

Ik ben Leah ik ben 11 jaar oud en wordt 5  november 12. Ik zit hier in groep 8 met 33 kinderen het is een hele leuke gezellige groep. Mijn hobby´s zijn turnen, voetballen, dansen en tekenen. Ik zit ook op een sport: turnen. Ik vind dat echt een hele leuke sport, omdat je allemaal leuke dingen kunt leren en doen.

Een van m’n favoriete kleuren is zeeblauw. Ik vind het echt een hele mooie kleur het doet me denken aan Spanje.

Ik houd heel erg veel van lekker eten. Het liefst eet ik zalm en pisan goreng dat is een indonesische  snack: gebakken banaan met poedersuiker echt super lekker.

Ik vind lezen best wel leuk mijn favoriete boeken zijn dagboek van een muts en  hoe overleef ik…

In m’n vrije tijd zit ik meestal op m’n telefoon youtube te kijken of met Soraya te facetimen.

Op school vind ik spelling en crea de leukste vakken en mijn hoogste verwachtingen van groep 8 zijn: kamp, en de musical daar heb ik echt het meeste zin in.

 

 

 

Hoi mijn naam is Chantal Waarts. Ik ben 11 jaar en zit in groep 8. Mijn hobby`s zijn gamen, tekenen, loomen en animaties maken. Mijn lievelingskleuren zijn paars, zwart, mintgroen en pastel roze. Mijn lievelingseten is pasta carbonara, mijn lievelings game is Pokémon en mijn soms kijk ik ook YouTube.

Ik werk hard om door te gaan naar het VWO. En ik doe mijn best om in ster drie te komen.

 

 

 

Hoi, ik ben Larissa en ik zit in groep 8. En ik wil wat vertellen over mij en over hoe het nu aan het begin in groep 8 is. Ik heb heel veel hobby‘s bijvoorbeeld gamen, kleuren, buiten spelen en nog véél meer. Mijn favoriete sport is rennen, fietsen en zwemmen. Mijn favoriete kleur is aqua blauw en violet. Mijn lievelingseten is patat met mayo en een frikandel. Ik lees best wel veel. Thuis heb ik een plank vol. Mijn lievelingsboek is Rintje gaat op avontuur. Ik game veel. Gamen is ook een van mijn lievelings dingen die ik doe. Mijn leukste vak van school is crea, omdat ik van knutselen hou. Ik zit heel er te wachten op kamp en musical, omdat ik dat super spannend vind.

 

 

 

Hoi, ik ben Jelmer ik ben 11 jaar. ik zit op korfbal en scouting. Mijn lievelingskleur is gifgroen. Mijn lievelingseten zijn wraps, dat zijn een soort van pannenkoeken met gehakt en sla enz. Het leukste vakken van school zijn gym en crea. Ik heb veel zin in kamp en de musical.

 

 

 

 

Ik ben Soraya Vrolijk. Ik ben bijna jarig en dan word ik 11 jaar. Mijn hobby’s zijn turnen voetbal en spelen met me vriendinnen. Ik zit op turnen. Turnen is super leuk!

Mijn favoriete kleuren zijn blauw en lichtblauw. Mijn favoriete eten is sushi. Ik lees weinig maar als ik mijn favoriete boek moest kiezen is het ‘Hoe overleef ik…’ en ‘Het leven van een loser’. Ik game niet maar speel wel spelletjes. Mijn favoriete website is youtube. Mijn favoriete vak is thema en crea. Mijn verwachtingen van groep 8 zijn de musical, kamp, IEP toets, vwo, verkeersexamen. Ik heb heel veel zin in groep 8!

 

 

Hee hoe gaat het? Ik ben Ben Durinck.

Mijn hobby’s  uuhhmm… Freerunnen en lekker vrij zijn. Ik doe freerunnen als sport, omdat het betekent Vrij rennen hier heb ik het wel later over deze tekst. Eten vind ik heel lekker net zoals niks doen (: meestal eet ik wat de pot schaft lekker toch niet koken. Maar toch ben ik ook goed in koken en huishouden. Ik ben niet iemand die er altijd zin in heb. Liever speel ik GTA en dan proberen de funny boy (: te zijn.

Mijn lievelingskleur is rood! Meestal ga ik ‘s avonds 19:00-20:00 hardlopen en tegelijk Pokemon go. Ik denk dat groep 8 leuk wordt, want ja nog even genieten en dan naar de middelbare school. Het liefst wil ik mavo of havo.

Ik zou er nog op terug komen vrij rennen het betekent veel voor mij lekker vrij zijn doen wat je wilt lekker een potje game en dat is het liefst wat ik wil doen. Vond je mijn tekst nou leuk doe dan een duimpje omhoog letterlijk en misschien schrijf ik het eind van het jaar nog een stukje.

 

Hallo ik ben Joëlle van der Spoel, ik ben 11 jaar en ik ga jullie nu iets vertellen over mijzelf.

Ik heb 3 hobby’s en dat zijn: Tekenen, knuffelen met dieren en zwemmen.

Ik zit ook op een sport en die sport is wedstrijdzwemmen.

Mijn lievelingskleuren zijn aqua blauw en mint groen.

Mijn lievelingseten is patat, pizza en spinazie.

Mijn favoriete boeken zijn Dagboek van een Muts en Donald Duck.

Mijn leukste vakken op school zijn spelling en lezen. Ik vind lezen zo leuk, omdat het lekker ontspannend is en je kan in goede boeken lekker wegduiken.

Mijn verwachtingen voor groep 8 zijn dat het een leuk schooljaar gaat worden en dat we een leuk kamp krijgen maar vooral dat de musical leuk wordt.

 

 

Ik ben Soma en ik ben 12 jaar. Mijn hobby´s zijn voetbal en atletiek. Ik zit nog niet op een sport, maar ik ga met m’n allerbeste vriendin Melissa op handbal of op voetbal. Mijn lievelingseten is patat en ook pizza. Mijn lievelingskleur is blauw, want ik vind blauw een hele mooie kleur. Mijn leukste vakken op school zijn thema en  spelling.

Verwachtingen voor groep 8? Ik heb nu al super veel zin in de musical en ook heel erg zin in  kamp.

 

 

 

Hey, ik ben Samuel Meijer ik zit in groep 8. Ik heb er veel zin in, want er komen nog leuke dingen zoals kamp en musical. Mijn hobby’s zijn buiten spelen, gamen, knutselen en eten. Ik zit niet op een sport maar ik probeer wel goed in beweging te blijven zoals fietsen en zo. Maar af en toe achter de tablet vind ik ook wel leuk. Mijn favoriete kleur is groen. Mijn lievelingseten is kapsalon. Mijn favoriete game is Roblox (als je dat speelt voeg Thegamerman167 toe) En mijn favoriete website is YouTube, omdat ik heel vaak Enzoknol kijk. Mijn leukste vak is is gym, omdat ik dan lekker kan bewegen. Mijn verwachting van groep 8 is dat het een leuk jaar gaat worden!

 

 

Hoi ik ben Pascal. Mijn hobby’s zijn tekenen, voetballen en strips lezen .

Ik zit op voetbal ( Sv Slikkerveer ) en mijn lievelingskleur is blauw. Mijn lievelingseten is pizza en lasagne. Ik lees vaak de Donald Duck en ik speel vaak Clash royale op mijn ipad.

Mijn leukste vakken op school zijn rekenen, gym en thema.Ik hoop dat het een super leuk schooljaar wordt in groep  8.

 

 

 

Ik ben Tim Lekkerkerker en ik ben 11 jaar. Mijn hobby’s zijn voetbal,game en zwemmen. Ik zit op voetbal in de D4 ik was vorig jaar kampioen met de E2. Verwachtingen voor groep 8: kamp, IEP toets, verkeersexamen en musical. Het wordt een TOP jaar.

 

 

 

Hi, ik ben Emma en ik zit in groep 8. Ik ben 11 jaar oud. Mijn hobby’s zijn knutselen met vilt en wol, rollerskaten en buiten spelen in de bomen. Mijn lievelingskleur is mintgroen ik heb ook een nieuwe mintgroene kamer voor mijn verjaardag gekregen. Ik ben benieuwd hoe het gaat worden in groep 8. Ik denk dat het een heel leuk jaar wordt en ik heb er zin in.

 

 

 

 

Hallo! Ik ben Boaz en zit in groep 8. Ik heb een paar hobby´s waaronder voetballen, tekenen, school en zwemmen. Mijn lievelingseten is pizza. Ik lees graag boeken van een serie. Ik game soms wel eens. Ik heb maar twee spellen die ik echt leuk vind. Ik vind alle vakken op school super leuk en ik weet dat dit een heel leuk jaar gaat worden. We gaan bijvoorbeeld lekker op kamp. Ik heb heel veel zin in dit jaar!

 

 

 

Ik ben Nikki ik ben 11 jaar en mijn hobby’s zijn voetballen, paardrijden en tekenen. Mijn favoriete eten in pizza!! Mijn lievelingskleur is rood.

Ik houd totaal niet van lezen. Ik vind gamen super leuk. De games die ik leuk vind zijn Minecraft en Star Stable.

Ik zit vaak op Instagram en youtube ik kijk bvb teken video’s.

Het leukste vak vind ik crea en thema.

Ik verwacht dat groep 8 super leuk gaat worden met kamp. En ik denk dat het ook wel een beetje moeilijk gaat worden.

 

 

 

Hoi ik ben Tim. Ik ben 11 jaar en ik hou van wielrennen en mountainbiken.

Mijn lievelingseten is roscetolfol met cordon blue.

Ik heb heel veel zin in kamp.

Mijn leukste vak is klaaropdrachten maken en thema.

 

 

 

Hallo ik ben Daniel, ik ben elf jaar en woon in Ridderkerk.

Mijn hobby´s zijn: Voetballen, gamen, spelen op mijn kamer en boeken lezen.

Mijn leukste vakken op school zijn:

  • Rekenen
  • Thema
  • Crea
  • Lezen

Groep 8 is een leuk en gezellig jaar!

 

 

Ik ben luca en ik ben 11 jaar oud en ik zit in groep 8  op De Regenboog. Mijn hobby is voetbal en ik game graag zoals fifa 17. Mijn favoriete kleur is blauw en mijn lievelingseten is sushi. Het leukste vak vind ik thema, gym, crea en Engels. Mijn verwachtingen over groep 8 is dat het een leuk jaar wordt, want we gaan op kamp, de musical,  ons eindadvies, toetsen en verkeersexamen. Dit wordt een super leuk jaar.

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben Mike en ik ben 12 jaar. Mijn hobby´s zijn voetballen, gamen en met vrienden spelen. Mijn favoriete hobby is voetbal, want ik heb het daar erg naar m’n zin. Ik doe veel op het internet, ik kijk vooral  veel youtube, speel veel spelletjes of ik zit gewoon lekker te googlen naar spullen of iets. Ik hou heel erg van school vrienden en zo. Ik hou ook heel veel van leren, mijn favoriete vak is rekenen.

Ik hoop dat ik een leuk jaar ga krijgen lekker op kamp en de musical.

Ik heb er heel veel zin in!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

Hallo, ik stel me even voor, mijn naam is: Justin. Ik ben twaalf jaar oud. Mijn Hobby’s zijn: Gamen, buitenspelen en met mijn vrienden rondhangen. De sport waar ik op zit is: Kickboksen en daar zit ik al ongeveer twee jaar op. Mijn favoriete kleur is: donkerblauw, lichtblauw, babyblauw, cyan dus zal ik zeggen gewoon blauw!

Mijn favoriete eten waar ik super veel van hou is: Patat of Frietjes. (is allebei eigenlijk hetzelfde).

Ik heb twee favoriete spellen wat ik echt SUPER leuk vind en dat is: Pokémon Go en www.roblox.com. Mijn leukste vak op school is: Pauze! Ik kan niet wachten op de musical, kamp en natuurlijk heel groep acht!

 

Ik ben Kilian, ik ben 10 jaar en ik heb heel veel zin in groep 8.

Ik heb vooral zin in kamp, maar voor de musical ben ik erg zenuwachtig.

Mijn hobby’s zijn DJ-muziek maken en freerunnen.

Ik game ook wel eens maar ik ben ook vaak buiten aan het spelen of aan het fietsen.

Mijn favoriete vak is gym,  want ik hou van bewegen.

Ik hoop dat dit een leuk schooljaar gaat worden.

 

 

 

Hoi, ik ben Marloes ik ben 11 jaar en woon Ridderkerk. Mijn hobby’s zijn tekenen, voetballen, lezen, dansen en handletteren. Ik zit op tennis. Mijn favoriete kleuren zijn: blauw, paars, wit, mintgroen en zwart. Het lekkerste eten vind ik boerenkool. Mijn favoriete boek is ‘Zoektocht in Katoren’. Het leukste spelletje vind ik Momio. Mijn leukste schoolvak vind ik gym. En ik heb super veel zin in kamp en de musical!

 

 

 

 

Ik ben Maurice, in groep 8 gaan we veel leuke dingen doen.

Bijvoorbeeld kamp en musical. Mijn hobby`s zijn gamen, blokfluit en met mijn kat spelen.

Mijn favoriete kleuren zijn blauw en groen. Mijn favoriete eten is pizza.

Mijn favoriete boek/strip is Suske en Wiske. Mijn favoriete games zijn Minecraft en Roblox.

Crea is mijn favoriete vak. De website van het spel Roblox zit ik vaak op, dat is www.roblox.com.

Ik ben 15 september jarig, dan word ik 11.

 

 

 

Ik ben Aleks en ik zit in groep 8. Mijn hobby´s zijn zwemmen en voetballen en ik zit op de zwemmen. Mijn lievelingseten is pizza en patat. Mijn lievelingskleur is rood en mijn lievelingsvakken zijn gym en rekenen. Groep acht lijkt me een leuk en gezellig jaar, omdat je meer leuke dingen gaat doen zoals kamp en de musical.

 

 

 

 

Hoi, ik ben Robert. Ik ben 11 jaar oud en ik zit op school De Regenboog. Ik hou van Lego, buiten spelen en gamen. Mijn lievelingskleur is blauw. Mijn favoriete eten is pannenkoeken. Mijn favoriete spel is Command & Conquer. Ik zit met internet vaak op Youtube. Mijn leukste vak is gym. Ik heb heel erg zin in groep 8. Bijvoorbeeld kamp en in de musical.

 

 

 

 

 

Hoi, ik ben Jessica en ik zit in groep 8. Ik zit op paardrijden, zwemmen en blokfluit. Mijn lievelingskleur is paars. Mijn favoriete boek is Oorlogsgeheimen, dat is een mooi boek. Mijn favoriete films zijn Narnia 1, 2 en 3. Mijn lievelingseten zijn spare rips en loempia´s. De leukste vakken zijn thema en rekenen. Mijn verwachtingen van groep 8 is dat het heel leuk wordt.  

 

 

 

Hey, ik ben Daimy en ik ben 12 jaar oud. Ik heb best veel hobby’s, zoals knutselen,  buitenspelen, voetballen, fietsen en Netflix kijken. Ik ga binnenkort op Badminton, daar heb ik veel zin in! Ik heb 2 soorten lievelingseten pizza en patat.

Ik lees bijna alle soorten boeken maar meestal wel spannende boeken, maar ik lees niet altijd. Ik game ook soms waaronder Roblox en Growtopia. Mijn leukste vak is eigenlijk alles, mijn verwachtingen zijn hoog voor groep 8, omdat ik er veel zin in heb.

 

 

Ik ben Dewi en ik zit in groep 8. Ik verwacht veel leuke dingen. Ik verwacht vooral dat kamp en de musical heel leuk gaan worden. Ik hou heel veel van buitenspelen en van waterbasketbal. Mijn favoriete eten is sushi, patat en pannenkoeken. Mijn favoriete

kleur is lichtblauw en lichtgroen.

Mijn leukste vak op school is de gym, omdat je dan lekker kan bewegen. Daarom vind ik dat het leukste vak op school.

Mijn favoriete boek ik de waanzinnige boomhut omdat het hele leuke boeken zijn.

 

 

Hoi,  ik ben Naomi. Ik ben 12 jaar en ik zit in groep acht. Mijn hobby’s zijn: buiten spelen, knutselen en tekenen. Mijn favoriete kleur/kleuren zijn mint groen en paars.

Mijn favoriete eten is patat, pizza, bloemkool en bami. Als ik jarig ben, kies ik altijd uit die vier dingen. Mijn favoriete game is www.Roblox.com  Ik hou van crea op school dan gaan we knutselen. Ik weet dat dit een heel leuk schooljaar word.

 

 

 

 

Hoi ik ben Lois en ik ben 11 jaar. Ik zit op turnen en paardrijden. Mijn favoriete kleur is paars. Mijn favoriete eten is pizza. Mijn favoriete website is Youtube. Mijn leukste vak is spelling. De verwachtingen van groep 8 is bijvoorbeeld: kamp, musical, verkeersexamen en de IEP toets. Nou dit was mijn verslag over mijzelf en een klein stukje groep 8!!!