Kinderopvang SKR

Nel van den HerikAlgemeen of Social Schools

 

Binnen onze school is er ook ruimte voor professionele kinderopvang. Deze opvang wordt u aangeboden door Kinderopvang SKR.

Buitenschoolse opvang (BSO) De Regenboog
Enthousiaste pedagogisch medewerkers begeleiden uw schoolgaande kind, vóór schooltijd vanaf 7.30 uur en ná schooltijd tot 18.00 uur. Op verzoek kunnen deze tijden nog met een half uur worden verlengd.

De uren op de buitenschoolse opvang zijn voor de kinderen een leuke tijd, waarin ze de ruimte krijgen om te knutselen, spelen, sporten en te ontspannen. Op studiedagen en tijdens schoolvakanties is uw kind eventueel ook welkom voor een gezellige dag vol leuke activiteiten.

Peuterspeelgroep (PSG) De Stampertjes
Deze peuterspeelgroep is er voor kinderen vanaf 2 jaar. Hier mag uw kind minimaal twee dagdelen per week spelen. Samen met leeftijdsgenootjes doen zij verschillende activiteiten. Spelenderwijs stimuleren de betrokken pedagogisch medewerkers uw kind in de ontwikkeling.

Voor meer informatie over bovenstaande opvangvormen, kijkt u op www.s-k-r.nl  Heeft u daarna nog vragen, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Kinderopvang SKR, via info@s-k-r.nl of bellen naar het centraal bureau 0180-499322.