Yes! Kinderopvang is partner van De Regenboog

De PCPO BR heeft een contract afgesloten met Yes!Kinderopvang voor het verzorgen van de voor- en naschoolse opvang. Hieronder valt ook de opvang in vakantieperioden, op vrije (mid)dagen en studie(mid)dagen. Yes verzorgt ook de tussenschoolse opvang, het overblijven, op De Regenboog. Deze opvang vindt plaats in het gebouw van CBS De Regenboog waar Yes! Kinderopvang eigen ruimten ter beschikking heeft. De Christelijke peuterspeelgroep ‘De Stampertjes’, eveneens verzorgd door Yes, is 5 morgens en 2 middagen per week geopend in de school. Op deze manier biedt de school mogelijkheden voor opvang van kinderen vanaf de peuterleeftijd (2 jaar). De doorstroming naar onze school is hierdoor voor de peuters erg gemakkelijk. Voor informatie en inschrijvingen kunt u contact met Yes opnemen via de website  http://www.yeskinderopvang.nl  of via tel.nr. 078-6121330. U kunt ook een informatiefolder ophalen bij de directeur van De Regenboog. Yes werkt met veel plezier samen met uiteenlopende basisscholen. Dit is handig voor u en prettig voor de kinderen. Door de samenwerking ervaren de kinderen niet steeds een andere omgeving met andere regels. Opvang en onderwijs sluiten naadloos op elkaar aan, wel zo prettig.

Het beste voor kinderen én ouders

De betrokken medewerkers van Yes! Kinderopvang maken er een sport van om uw kind(eren) een leuke tijd te bezorgen. Ze stimuleren ieder kind in zijn/haar ontwikkeling en gebruiken hiervoor officiële programma’s waarvoor ze speciaal zijn opgeleid. De pedagoog van Yes! Kinderopvang ondersteunt de medewerkers. De opvangmogelijkheden heeft Yes! zo samengesteld dat ze goed aansluiten op het (drukke) schema en de wensen van eigentijdse ouders. Uiteraard tegen bijzonder aantrekkelijke tarieven, waardoor u bij Yes! Kinderopvang altijd goed zit!

Christelijke peuterspeelgroep, kinderrestaurant en buitenschoolse opvang

Op CBS De Regenboog aan de Reijerweg 60 vindt u de volgende opvangmogelijkheden: Christelijke peuterspeelgroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

  • De peuterspeelgroep voldoet aan de eisen van de Wet Kinderopvang. Hierdoor kunt u gebruikmaken van kinderopvangtoeslag.
  • Heeft u geen recht op kinderopvangtoeslag? Dan kunt u gebruikmaken van een subsidieplaats. Het aantal subsidieplaatsen is echter beperkt.
  • Ook in de vakantieweken kunnen peuters komen spelen.
  • Lees hier http://www.yeskinderopvang.nl/mijn-bijna-peuter-.html alles over de peuterspeelgroep.

Kinderrestaurant voor kinderen van De Regenboog.

Buitenschoolse opvang voor en/of na schooltijd voor kinderen vanaf 4 jaar.

Meer weten over opvang? Een impressie van de locatie vindt u hier www.facebook.com/yeskinderopvangreijerweg. Op de website www.yeskinderopvang.nl vindt u allerhande informatie. Tevens nodigen we u graag uit om geheel vrijblijvend een offerte en een rondleiding aan te vragen. Het verplicht u tot niets. U regelt het eenvoudig hier https://www.yeskinderopvang.nl/offerte-rondleiding-advies-bel-me-terug.html.